Facebook Pixel

Afrikan Tähti Deluxe

34,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Kari Mannerlan kehittämä Afrikan Tähti -peliklassikko nyt deluxe-versiona: jämäkkä, neljään osaan taittuva pelilauta, säihkyvät muoviset timantit ja muut tutummat osat on pakattu kovaan laatikkoon. Afrikan tähti on ollut kautta aikojen suosituin lautapeli Suomessa, ja se tuo edelleen elämyksiä koko perheelle. Lautapelissä pyritään löytämään Afrikan Tähti -timantti ensimmäisenä ja kuljettamaan se takaisin lähtöpaikkaan. Peli sopii kaikille yli 4-vuotiaille. Pelin kesto on noin 20 minuuttia ja sitä voi pelata samanaikaisesti 2-6 pelaajaa.

Seikkailun kaipuu ei kysy rajoja tai aikaa. Seikkaile Dar es Salaamin trooppisessa kaupunkisokkelossa tai koe Casablancan eksoottiset tuulet. Hyvällä onnella pelissä voi lentää aarteelta toiselle taskut täynnä rahaa, mutta huonommin käy, jos törmää matkallaan varasteleviin rosvoihin tai tyhjiin kaivoksiin.

Pelin säännöt ovat hyvin yksinkertaiset: pelaajat etenevät Afrikan kartan pohjalta tehdyllä pelilaudalla noppaa heittämällä ja kääntävät pelikiekkoja aarteiden löytämiseksi. Aarteista saaduilla rahoilla voi nopeuttaa etenemistään pelissä. Voittaja on pelaaja, joka löytää Afrikan tähden ja vie sen aloituspisteeseen Tangeriin tai Kairoon.

Maailma on muuttunut pelilaudan suunnittelemisen jälkeen. Siirtomaiden itsenäistymisen jälkeen monia paikannimiä on muutettu, eivätkä kaikki nimistä ole enää todellisuudessa käytössä. Pelilautaa ja siinä käytettyjä nimiä ei kuitenkaan ole vuosien saatossa muutettu, vaan paikannimet ovat edelleen englanninkielisissä alkuperäisissä muodoissaan.

Afrikan Tähti Deluxe –versiossa on jämäkkä pelilauta, kova pelilaatikko sekä säihkyvät muoviset jalokivinappulat. Nostalginen pelilauta, pelimerkit sekä setelit ovat kuvitukseltaan tuttuja ja houkuttelevat äärelleen. Peliohjeet ovat suomeksi, ruotsiksi, viroksi ja englanniksi. Afrikan Tähti on aina mainio lahjaidea kaikille – sen äärelle kerääntyy helposti koko perhe, vauvasta vaariin!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40856075
Pelaajien määrä2–6
Pelin kesto20 min
Ikäsuositus4+
Mitat34,5 x 25,5 x 5 cm
Paino0,85 kg
EAN-koodi6416550856075

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO