Facebook Pixel

Afrikan tähti puinen

189,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Kari Mannerlan kehittämä Afrikan Tähti -peliklassikko tuli pelimarkkinoille vuonna 1951, ja se on jo 70 vuotias. Tätä upeaa, täysin puista erikoispainosta sopii esitellä ja se on täydellinen lisä keräilijälle tai todelliselle Afrikan Tähti -fanille. Nostalgisella Afrikan tähti -pelilaudan kuvalla varustettu puinen peli avautuu saranoiden avulla jämäkäksi pelilaudaksi. Pelilaudan keskiosassa on sivustavedettävä puinen säilytyslaatikko pelin rahoille, puisille pelimerkeille ja puisille pelikiekoille.

Afrikan tähti on ollut kautta aikojen suosituin lautapeli Suomessa, ja se tuo edelleen elämyksiä koko perheelle. Lautapelissä pyritään löytämään Afrikan Tähti –timantti ensimmäisenä ja kuljettamaan se takaisin lähtöpaikkaan. Peli sopii kaikille yli 4-vuotiaille, ja sen äärelle kerääntyy helposti koko perhe, vauvasta vaariin. Pelin kesto on noin 20 minuuttia ja sitä voi pelata samanaikaisesti 2-6 pelaajaa. Sisältää ohjeet suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja viroksi.

Seikkailun kaipuu ei kysy rajoja tai aikaa. Seikkaile Dar es Salaamin trooppisessa kaupunkisokkelossa tai koe Casablancan eksoottiset tuulet. Hyvällä onnella pelissä voi lentää aarteelta toiselle taskut täynnä rahaa, mutta huonommin käy, jos törmää matkallaan varasteleviin leopardeihin tai tyhjiin kaivoksiin.

Pelin säännöt ovat hyvin yksinkertaiset: pelaajat etenevät Afrikan kartan pohjalta tehdyllä pelilaudalla noppaa heittämällä ja kääntävät pelikiekkoja aarteiden löytämiseksi. Aarteista saaduilla rahoilla voi nopeuttaa etenemistään pelissä. Voittaja on pelaaja, joka löytää Afrikan tähden ja vie sen aloituspisteeseen Tangeriin tai Kairoon.

Maailma on muuttunut pelilaudan suunnittelemisen jälkeen. Siirtomaiden itsenäistymisen jälkeen monia paikannimiä on muutettu, eivätkä kaikki nimistä ole enää todellisuudessa käytössä. Pelilautaa ja siinä käytettyjä nimiä ei kuitenkaan ole vuosien saatossa muutettu, vaan paikannimet ovat edelleen englanninkielisissä alkuperäisissä muodoissaan.

Arvokkaan tyylikäs ja arvokas lahjaidea, joka sopii myös sisustuselementiksi sellaisenaan.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40856085
Materiaalipuu
Pelaajien määrä2-6
Pelin kesto20 min
Ikäsuositus4+
KieliFI, SE, EN, EE
Mitat37 x 25,5 x 7,5 cm
Paino2,06 kg
EAN-koodi6416550560859

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO