Facebook Pixel

Mikä sotku?!

29,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Helppo ja hauska perhepeli, jossa etsitään esineitä ja asioita. Jokaisella pelikierroksella jaetaan pisteitä, ja voittajaksi selviytyy tietyn pistemäärän ensimmäisenä saavuttanut pelaaja tai vaihtoehtoisesti eniten pisteitä kerännyt pelaaja tietyn kierrosmäärän aikana. Peli sisältää kortit ja säännöt suomeksi, ruotsiksi, norjaksi ja tanskaksi. Peliä voi pelata 3-6 pelaajaa, ja sen ikäsuositus on 8+. Pelin kesto on n. 30 min. Sukella koko perheen kuvakaaokseen!

Tavarat, tai ainakin lähes 400 kuvaa niistä, ovat sotkussa pöydällä. Kullekin pelaajalle osoitetaan salainen olinpaikka ja aikaa on 30 sekuntia: etsi olinpaikkaasi kuvaavia tavaroita, jotta muut arvaavat missä olet. Kaappaa kamasi nopeasti, sillä kaikki rohmuavat roinansa samanaikaisesti. Ajan loputtua kerätyt kuvat laitetaan kiertoon ja naapurin on pääteltävä olinpaikkasi. Oikeasta vastauksesta palkitaan molemmat! Mutta missä onkaan naapurisi, jos hänellä on jakoavain, viherkasvi ja tyyny...?

Sukella sotkuun, siirrä sotkua, arvaa ja kerää pisteitä!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40862458
Pelaajien määrä3-6
Pelin kesto30 min
Ikäsuositus8+
KieliFI,SE,NO,DK
Mitat16,5 x 22,5 x 6 cm
Paino0,5 kg
EAN-koodi6416550862458

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO