Facebook Pixel

Bounce Battle

33,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Helposti opittava nopea, monipuolinen ja hauska peli, jota voi pelata joko strategia-, taito- tai tuuripelinä. kaksin, joukkueina useamman henkilön voimin tai monipelinä. Peli sisältää 10 erilaista pelimuotoa sekä ohjeet suomeksi, ruotsiksi, tanskaksi, norjaksi ja englanniksi. Pelin tavoitteena on pompauttaa palloja pelikuutioon erilaisissa haasteissa. Pelin ikäsuositus on 9+., ja sitä voi pelata joko kaksin, joukkueina useamman henkilön voimin tai monipelinä. Pelin kesto on n. 5 min. Pompi voittoon!

Pelin valmistelu, oppiminen ja pelaaminen on helppoa: asettakaa ensin pelikuutio tasaisesti pöydälle, asettukaa sitten kuution vastakkaisille puolille lähelle kuutiota (läheltä pompauttaminen on helpompaa), valitkaa väri ja vielä myös haaste. Sitten voikin jo pompauttaa kisan käyntiin! Peli on ohi, kun pelaaja voittaaja/tai pallot loppuvat.

Pelissä tarvitaan strategiaa, taitoa ja ripaus onnea!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40899812
MateriaaliMuovi, paperi, pahvi
Pelaajien määrä2+
Pelin kesto5 min
Ikäsuositus9+
KieliFI,SV,NO,DK,EN
Paino0,4 kg
EAN-koodi6416550899812

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO