Facebook Pixel

Kivi

19,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Kivi on taktinen noppapeli, jossa tavoitteena on kerätä pisteitä sijoittamalla kiviä laudalle mahdollisimman pitkiin riveihin, joko pystyyn tai vaakaan. Noppien tulos määrää, mihin kiven voi sijoittaa. Eniten pisteitä 10 kierroksen aikana kerännyt pelaaja voittaa pelin. Peliä voi pelata samanaikaisesti 2-4 pelaajaa. Peli kestää n. 30 min ja se sopii kaikille yli 8-vuotiaille. Ohjevihossa on ohjeet suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi, englanniksi, saksaksi ja italiaksi. Kivi valittiin Vuoden 2016 Partypeliksi.

Oletko taktikoinnin mestari, jolle asiat näyttäytyvät numeroina? Kivi-pelissä pääset laskelmoimaan, keräämään pisteitä ja tuhoamaan kanssakilpailijan katalat aikeet. Arpaonnella ei juuri ole pelissä sijaa, sillä nopanheitto on vain alkua. Noppien tulos määrää mihin kiven voi sijoittaa: jatkatko omaa suoraasi vai blokkaatko kanssapelaajasi aikeet? Kaikki riippuu sinusta ja siitä, miten nokkelasti yhdistät saamiasi lukuja. Pisteitä saat sijoittamalla kiviä laudalle mahdollisimman pitkiin riveihin ja hyviin asemiin. Kymmenen pelikierroksen ajan kerätään pisteitä, joiden kokonaismäärä hahmottuu usein vasta pelin viime minuuteilla.

Pelisäännöt oppii helposti, mutta muuttuvat tilanteet tekevät jokaisesta pelikerrasta erilaisen. Haasta pahin kilpakumppanisi peliin, jos uskallat!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40861550
Pelaajien määrä2–4
Pelin kesto30 min
Ikäsuositus8+
KieliFI, SE, NO, DK, EN, DE, IT
VaroituksetEi sovellu alle 3-vuotiaille. Pieniä osia. Tukehtumisvaara.
Mitat17 x 17 x 6 cm
Paino0,4 kg
EAN-koodi6416550861550

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO