Facebook Pixel

What do you meme? Family Edition

34,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Suositun What Do You Meme? -pelin koko perheelle sopiva versio. Pelin tavoitteena on löytää hauskin kuvateksti aina esitetylle kuvalle. Hauskin ja osuvin voittaa kierroksen ja kerää pisteet. Sisältää 64 kuvakorttia ja 300 suomenkielistä tekstikorttia, jotka sopivat sisällöltään myös nuoremmille pelaajille. Peli sopii yli 8-vuotiaille. Pelin kesto on n. 30-90 min, ja se sopii kolmelle tai useammalle pelaajalle. Rentoihin ja hulvattoman hauskoihin hetkiin!

Meemi on humoristinen kuva, video, tekstinpätkä tai vastaava, joka leviää nopeasti internet-käyttäjien keskuudessa, usein myös monin muunnelmin. Tässä pelissä sinun tulee löytää hauskin kuvateksti omista tekstikorteistasi jokaisella kierroksella esitetylle kuvalle. Yksi pelaajista toimii tuomarina, joka valitsee aina kullekin kierrokselle kuvan ja sitten pelaajien tarjoamista teksteistä hauskimman ja osuvimman. Parhaan tekstin esittänyt pelaaja voittaa kierroksen. Eniten kierroksia voittanut pelaaja voittaa koko pelin.

Taattuja naurunpyrskähdyksiä ja hihitystä luvassa. Pelatkaa, kunnes tulette nälkäisiksi – tai napostelun lomassa. Täydellinen peli yhteisiin hetkiin!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40862496
MateriaaliKartonki, paperi
Pelaajien määrä3+
Pelin kesto30 min+
Ikäsuositus8+
KieliFI
Mitat20 x 27 x 5,5 cm
Paino1 kg
EAN-koodi6416550862496

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO