Facebook Pixel

Peppi leipoo -vispilä

7,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti
+

Leikkisän monivärinen pallovispilä, jonka puisessa varressa on iloinen kuva Pepistä ja sen silikonivispilä on kaksivärinen. Vispilän pituus on 20 cm. Silikoninen pallovispilä ei naarmuta, mutta on oiva leipurin apuri tasaisen ja kuohkean vaahdon aikaansaamisessa. Kokonaisuus tuo iloa, riemua ja peppimäistä asennetta leipomiseen.

Peppi Pitkätossu on Astrid Lindgrenin luoma ihastuttava, rasavilli hahmo, joka asustaa Huvikummussa. Nyt Peppi on leiponut monenlaisia kakkuja ja herkkuja ja koristellut ne houkuttelevan taidokkaasti. Onkohan hän järjestämässä suuremmatkin juhlat vai onko hän kutsunut hyvät ystävänsä Tommin ja Annikan kylään? Kakut näyttävät herkullisilta ja Peppi vaikuttaa odottavan iloiselta. Toivottakaamme hänelle iloisia leivontahetkiä ja maistuvia sekä onnellisia tuokioita kakkujen äärellä!

Silikoninen pallovispilä ei naarmuta kulhoja tai kattiloita. Vispilässä on kaksivärinen vispiläosa, ja sen varsi on valmistettu puusta. Varressa on iloinen kuva Peppi Pitkätossusta kantamassa hevostaan. Pallovispilällä kermavaahdon, taikinan tai munakkaan vatkaaminen onnistuu helposti ja vaahdosta saa erittäin tasaista ja kuohkeaa. Koska vispiläosa on silikonipäällysteinen, ei vispilä naarmuta teräksistäkään kulhoa. Silikonisen vispiläosan ansioista vispilä kestää hyvin kuumuutta, muttei kuitenkaan suoraa kosketusta liedelle, avotuleen tai grilliin. Vispilä sopii niin aikuiselle kuin lapsellekin.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero61460014
VäriMonivärinen
MateriaaliSilikoni, puu
PesuohjeKäsinpesu
Mitat5 x 21 x 5 cm
Paino0,05 kg
EAN-koodi6416550224300

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>

PEPPI PITKÄTOSSU

Martinexin vauvan- ja lastenvaatteissa seikkailevat myös kaikkien tuntemat Peppi Pitkätossu, Herra Tossavainen ja Pikku-Ukko, Pepin hevonen. Meiltä löydät kokoelman valloittavan värikkäitä vauvojen ja lasten vaatteita – peppimäisellä reippaudella ja reiluudella suunniteltuina ja valmistettuina.

Ruotsinkielentaitoisille tai uutta kieltä opetteleville tarjolla on hauska ja opettavainen Ramspåse eli Lorupussi, jonka avulla pienetkin lapset pääsevät itse laulamaan ja tarinoimaan. Mikä kuva tai teksti Lorupussista osuukaan omalle kohdalle?  

Pienen – tai isommankin – Peppi-fanin joulunodotuksen kruunaa ihana Peppi-joulukalenteri, jonka jokaisen luukun takaa paljastuu hauska leikkihahmo tai -tavara.