0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Peppi Pitkätossu Peppi leipoo -vispilä 30 cm Peppi Pitkätossu Peppi leipoo -vispilä 30 cm
  • Peppi Pitkätossu Peppi leipoo -vispilä 30 cm Peppi Pitkätossu Peppi leipoo -vispilä 30 cm
  • Peppi Pitkätossu Peppi leipoo -vispilä 30 cm Peppi Pitkätossu Peppi leipoo -vispilä 30 cm

Peppi PitkätossuPeppi leipoo -vispilä 30 cm

Kuvaus

Leikkisän monivärinen isompi pallovispilä, jonka puisessa varressa on iloinen kuva Pepistä ja sen silikonivispilä on kaksivärinen. Silikoninen pallovispilä ei naarmuta, mutta on oiva leipurin apuri tasaisen ja kuohkean vaahdon aikaansaamisessa. Iloa, riemua ja Peppimäistä asennetta leipomiseen!

Saatavuus: Heti

9,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Peppi Pitkätossu on Astrid Lindgrenin luoma ihastuttava, rasavilli hahmo, joka asustaa Huvikummussa. Nyt Peppi on leiponut monenlaisia kakkuja ja herkkuja ja koristellut ne houkuttelevan taidokkaasti. Onkohan hän järjestämässä suuremmatkin juhlat vai onko hän kutsunut hyvät ystävänsä Tommin ja Annikan kylään? Kakut näyttävät herkullisilta ja Peppi vaikuttaa odottavan iloiselta. Toivottakaamme hänelle iloisia leivontahetkiä ja maistuvia sekä onnellisia tuokioita kakkujen äärellä!

Silikoninen pallovispilä ei naarmuta kulhoja tai kattiloita. Vispilässä on kaksivärinen vispiläosa, ja sen varsi on valmistettu puusta. Varressa on iloinen kuva Peppi Pitkätossusta kantamassa hevostaan. Pallovispilällä kermavaahdon, taikinan tai munakkaan vatkaaminen onnistuu helposti ja vaahdosta saa erittäin tasaista ja kuohkeaa. Koska vispiläosa on silikonipäällysteinen, ei vispilä naarmuta teräksistäkään kulhoa. Silikonisen vispiläosan ansioista vispilä kestää hyvin kuumuutta, muttei kuitenkaan suoraa kosketusta liedelle, avotuleen tai grilliin. Vispilän pituus on 30 cm, ja se sopii niin aikuiselle kuin lapsellekin.

Riemukkaisiin, peppimäisiin leivontahetkiin!

Tekniset tiedot

Materiaali puu
Pesuohje Käsinpesu
Mitat 7 x 30 x 7 cm
Paino 50 g
Tuotenumero 61460018
EAN-koodi 6416550224478