Facebook Pixel

Palapeli 300 palaa Mandalorian peltilaatikossa

29,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Upea Star Wars-universumiin sijoittuva Mandalorian-aiheinen hienoon peltilaatikkoon pakattu palapeli, jonka 3D-tehoste luo kuvaan syvyyttä ja liikettä. Hienon palapelin tähtenä esiintyy The Mandalorian sekä Grogu. Palapelissä on 300 palaa, ja sen koko valmiina on 46 x 31 cm. Palapelin palat on valmistettu pahvista, ja niissä on muovipinta. Palapelien kokoaminen tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Mainio lahjaidea!

Imperiumi on kaatunut eikä Ensimmäinen ritarikunta ole vielä syntynyt. Yksinäinen palkkionmetsästäjä Mandalorian matkustaa uloimmalle laidalle suorittamaan tehtävää ja päätyy suojelemaan pientä lasta hinnalla millä hyvänsä. Kuka hän on ja mikä hänestä vielä tuleekaan?

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Huikean hieno 3D-efekti viimeistelee viihdyttävän palapelihetken upeasti!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero41040016-02
Materiaalipahvi, muovi, pelti
Palojen määrä300
Ikäsuositus6+
KieliFI,SV,NO,DA,EN
Paino0 kg
EAN-koodi0670889355876

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>