Facebook Pixel

Shashibo-pulmakuutio Elements

32,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Salaperäinen ja hypnotisoivan vangitseva pulmakuutio, joka muuttuu yli 70 muotoon. Avaa vain Shashibo ja ryhdy yhdistämään magneettisia pintoja ja luo valitsemasi geometrinen muoto. Se on kuin magneettinen palapelikuutio, mutta yllätyksellinen ja moniulotteinen. Jokaisessa Shasibossa on pintojen kuvioiden luoma upea kaleidoskooppiefekti, joka muuntuu aina kun siirrät jotain sen osaa. Heiluta, kierrä ja anna magneettien ohjata. Voit myös yhdistää useita Shasiboja rakentaaksesi suurempia rakenteita ja luodaksesi lisää uusia muotomahdollisuuksia. Pakkaus sisältää ohjeet. Ikäsuositus 8+.

Monipuolinen ja haastava Shashibo valloittaa maailmaa, ja on saavuttanut jo suuren suosion. Se harjoittaa sorminäppäryyttä ja on mukavaa puuhaa monenikäisille lapsista aikuisiin. Shasibon parissa aika kuluu kuin siivillä!

Paljasta Shashibon geometriset salaisuudet ja pyri hallitsemaan kaikki erilaiset muodot!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33002281
MateriaaliMuovi (ABS, kierrätetty), harvinainen maamagneetti
Ikäsuositus8+
Mitat6 x 6,5 x 6 cm
Paino0,116 kg
EAN-koodi0860001007664
ValmistusmaaKiina

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>