Facebook Pixel

Slimy Aivolima

3,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Kauhean mahtavaa limaa! Monipuolinen lima venyy, pomppii, pehmenee käsittelyssä, toimii stressileluna - eikä kuivu, kunhan sen muistaa säilyttää kannellisessa purkissa. Lajitelmassa neljä väriä, ja tuotteen väri vaihtelee saatavuuden mukaan. Turvallinen, testattu ja hieno sveitsiläinen limaformula. Ei alle 3-vuotiaille. Purkissa 20 g limaa, valmistusmateriaali ftalaatiton polymorfi (muotoiltava muovi). Limamaisiin, hauskoihin ja tuoksuviin hetkiin!

Erilaiset limat ovat tämän hetken hittituote niin pienemmillä kuin isommillakin lapsilla. Limoihin löytyy ohjeita netistä, mutta turvallisinta on käyttää testattuja ja tähän tarkoitukseen suunniteltuja aineita. Aito ja alkupreäinen, turvallinen sveitsiläisellä kaavalla valmistettu lima ilahduttaa ja viehättää monenikäisiä. Lima tulee kätevässä kannellisessa purkissa, jossa se on helppo säilyttää, jotta ei kuivu. Avaa vain purkin kansi ja lima on valmis käytettäväksi - ei enää kodin tarvikkeita täynnä erilaisia omia ja epämääräisiä sekoituksia!

Aivolima on läpinäkyvää monipuolista limaa, joka pomppii jos sen muotoilee palloksi, venyy, sulaa käsittelyssä, toimii stressileluna ja purkissa on myös liman joukossa kolikko. Slimy on turvallista ja myrkytöntä, mutta se on tarkoitettu leluksi eikä sitä saa laittaa suuhun. Kädet pitää pestä ennen kuin alkaa leikkiä limalla. Käytön jälkeen lima tulee laittaa takaisin purkkiin ja sulkea kansi tiiviisti. Purkissa on 20 g limaa.

Limaa ei tule asettaa kasvoille tai hiuksiin, sillä se tarttuu kiinni. Mahdollisest limajäämät saa poistettua pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Helppoa ja hauskaa - ja superällöä ja ihan mahtavaa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33003930
VäriMonivärinen
Ikäsuositus3+
Mitat5 x 2 x 5 cm
Paino0,035 kg
EAN-koodi7611212340407

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PLAY