Facebook Pixel

Jättipalapeli 35 palaa

23,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Loppu varastosta

Ihastuttavan suuri Viiru ja Pesonen -jättipalapeli, jossa on 35 isoa palaa. Sen koko on valmiina 83 x 52 cm. Palapelissä Pesonen seisoo verstaassaan yhdessä Viirun kanssa. Verstas on täynnä erilaisia työkaluja ja tarvikkeita. Mitäköhän he aikovat seuraavaksi rakentaa?

Yksityiskohtia täynnä olevista kuvituksista ja sanaleikeistä tunnettu Sven Nordqvistin kirjoittama lastenkirjasarja Viiru ja Pesonen kertoo kekseliäästä Pesosesta, hänen kissastaan Viirusta ja heidän elämästään. Viiru ei ole ihan tavallinen kissa, vaan takajaloilla kulkeva, Pesosen kanssa jutteleva ja leikkisä veijari, joka usein myös keksii kepposia. Viiru ja Pesonen asustelevat yhdessä kanojen kanssa pienessä maatalossa. Yhdessä muiden eläinystäviensä kanssa tämä parivaljakko päätyy mitä hauskempiin tilanteisiin, ja heidän välillään vallitsee suuri ystävyys. Mainio lahjaidea Viiru ja Pesonen -kirjojen kera.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40858093
MateriaaliPahvi, paperi
Palojen määrä35
KieliSE, FI, NO, DK, EN
Mitat31 x 25,5 x 7 cm
Paino1,05 kg
EAN-koodi6416550858093
ValmistusmaaSuomi

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

VIIRU JA PESONEN