Facebook Pixel

Urheilu-siirtotarrakirja

9,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Urheiluaiheinen tarrakirja, jonka tarroja voi siirrellä ja käyttää uudelleen. Kirjassa on erilaisia maisemia ja eri urheilulajeille sopivia taustakuvia, joihin monipuolisia tarroja voi asetella oman mielensä mukaisesti. Siirtotarrakirja sopii 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Kerro tarinoita tai luo hienoja kokonaisuuksia tarrojen avulla!

Tarinoiden kertominen kehittää lasten kielellisiä taitoja ja tarrojen asettaminen puolestaan kehittää hahmotuskykyä ja sorminäppäryyttä. Tarrakuvien avulla lapset voivat kertoa itse keksimiään ja luomiaan tarinoita – ja leikkiä siinä samalla. Tarinan pohjana voi toimia jokin tarrakirjan taustoista, jonka ympärille tarinan voi rakentaa. Tarrat ovat uudelleenkäytettäviä, joten taustakuvilla ja tarroilla saa luotua niin monta erilaista tarinaa kuin ikinä vain jaksaa keksiä. Tarrakirjan voi kuljettaa helposti ja kevyesti mukana vaikka matkalle, mökille, retkille tai autoon. Kirjassa on 8 erilaista maisemaa, joihin voi tehdä kivoja asetelmia 150 mukana tulevalla tarralla. Tarrat voi käyttää aina uudestaan. Iloa ja ripaus oppimista päivään!

Tarrojen asettaminen kehittää hahmotuskykyä ja sorminäppäryyttä. Tarrakuvien avulla lapset voivat myös kertoa itse keksimiään ja luomiaan tarinoita. Tarinan pohjana toimii jokin tarrakirjan taustakuvista, jonka ympärille tarinan voi rakentaa. Tarrat ovat uudelleenkäytettäviä, joten taustakuvilla ja tarroilla saa luotua niin monta erilaista tarinaa kuin ikinä vain jaksaa keksiä. Tarrakirjan voi kuljettaa helposti ja kevyesti mukana vaikka matkalle, mökille, retkille tai autoon. Kirjassa on 8 erilaista maisemaa, joihin voi tehdä kivoja asetelmia 150 mukana tulevalla tarralla. Tarrat voi käyttää aina uudestaan. Iloa ja ripaus oppimista päivään!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero31000151
Ikäsuositus3+
Mitat21 x 21 x 0,5 cm
Paino0,13 kg
EAN-koodi5011979617545

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

GALT