Facebook Pixel

Haisku-pehmo 27 cm

26,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti

J. K. Rowlingin velhomaailmasta tuttu kultakolikoita kaiveleva Haisku suloisena ja realistisena pehmona, jonka korkeus on 27 cm. Pehmoisiin, Pottermaisiin hetkiin!

Harry Potter on mielestään aivan tuikitavallinen poika, kunnes hän saa kuulla olevansa velhojen sukua. Hänet kutsutaan opiskelemaan Tylypahkaan, velhojen ja noitien kouluun. Tylypahkassa Harry saa uusia ystäviä ja kokee suuria seikkailuja, jotka kaikki liittyvät tavalla tai toisella Voldemortiin. Eräässä seikkailussaan Harry tapaa lempeän ja rohkean Haiskun, joka on musta pitkäkuonoinen otus, joka kaivaa koloja. Haisku pitää kaikenlaisesta kiiltävästä, ja tämän takia maahiset käyttävätkin sitä usein apunaan aarteenetsinnässä.

Harry Pottereista tuttu Haisku valloittaa nyt samettisen pehmeänä pehmona, joka pitää kiiltelevää kolikkoa käsissään. Toivelahja kaikille Harry Potter -faneille!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33160012
MateriaaliPolyesteri
Mitat22 x 27 x 14 cm
Paino0,27 kg
EAN-koodi4895217530022

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>