Facebook Pixel

ABC-kynäpurkki 11,5 cm

9,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Valkopohjainen kynäpurkki, joka on ajattoman pyöreä. Peltipurkin korkeus on 11,5 cm. Purkissa on tyylikkään mustalla piirretty Muumi ABC-kuosi, johon on sommiteltu viehättävästi mustia kirjaimia sekä Muumilaakson asukkaita.

Tove Janssonin luomat Muumit ovat satuhahmoja, joista kertovia tarinoita rakastetaan ympäri maailman. Nyt Muumilaakson asukkaat ovat löytäneet koristeelliset aakkoset. Suuret ja kauniit koukeroiset kirjaimet ovat houkutelleet heidät luokseen, ja satuhahmot tutkailevatkin löydöksiään kiinnostuneina. Mikä hahmoista on sinun suosikkisi – entä mikä on sinun lempikirjaimesi?

Peltiseen kynäpurkkiin saa asetettua maalaus- tai piirustustarvikkeet tai koulupöydän kynät näppärästi ja kauniisti esille. Purkissa voi säilöä myös muita kodin tarvikkeita ja aarteita. Purkin voi pestä käsin, ja se tulee kuivata huolellisesti. Purkkia voi käyttää itsekseen tai siitä saa koottua kauniin kokonaisuuden yhdessä muiden ABC-sarjan tuotteiden kanssa.

Muumimaista tyylikkyyttä ja tunnelmaa kotiin!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero61256213
MateriaaliPelti
PesuohjeKäsinpesu ja huolellinen kuivaus
Mitat7,5 x 11,5 x 7,5 cm
Paino0,065 kg
EAN-koodi6416550225994

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

MUUMI