Facebook Pixel

ABC-vesipullo 4,5 dl

18,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Valkopohjainen juomapullo, jonka vetoisuus on 4,5 dl. Pullo on valmistettu lujasta borosilikaattilasista, ja sen voi täyttää joko kylmillä tai lämpimillä nesteillä. Suloisessa pullossa on teräksinen korkki, jossa on lyhyt kantohihna. Pullossa on tyylikkään mustalla piirretty Muumi ABC-kuosi, johon on sommiteltu viehättävästi mustia kirjaimia sekä Muumilaakson asukkaita.

Tove Janssonin luomat Muumit ovat satuhahmoja, joista kertovia tarinoita rakastetaan ympäri maailman. Nyt Muumilaakson asukkaat ovat löytäneet koristeelliset aakkoset. Suuret ja kauniit koukeroiset kirjaimet ovat houkutelleet heidät luokseen, ja satuhahmot tutkailevatkin löydöksiään kiinnostuneina. Mikä hahmoista on sinun suosikkisi – entä mikä on sinun lempikirjaimesi?

Nappaa juomapullo mukaan urheiluharrastuksiin, töihin, automatkoille, metsäretkille, hiihtoladulle tai vaikkapa uimarannalle. Juomapulloa voi käyttää itsekseen tai siitä saa koottua kauniin kokonaisuuden yhdessä muiden ABC-sarjan tuotteiden kanssa.

Muumimaista tyylikkyyttä ja tunnelmaa päivään!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero61256214
MateriaaliBorosilikaattilasi, silikoni, teräs
Vetoisuus4,5 dl
PesuohjeKäsinpesu suositeltavaa
Mitat7 x 19 x 7 cm
Paino0,175 kg
EAN-koodi6416550226007

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>