Facebook Pixel

Muumilaakso-palapeli 500 palaa

Tarjoushinta 9,73 € Normaalihinta 13,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Muumilaakso-animaation Purjehdus-aiheinen palapeli, jossa on 500 palaa. Palapelin kuvassa Muumipappa on lähtenyt purjehtimaan, ja koko kuva on väritetty ihastuttavan pehmeästi. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2,7 x 2,9 cm, palan muodosta riippuen. Valmiin palapelin koko on 48 x 34 cm. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen. Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä hyvässä seurassa. Istahda siis hetkeksi palapelin äärelle ja nauti haasteesta sekä muodostuvasta kuvasta!

Muumipappa on lähtenyt merelle pienellä purjeveneellään. Aaltojen keinuttaessa venettä lempeästi hän luovii kohti horisontissa näkyvää majakkaa. Taivas on ihastuttavan sininen, ja hetki huokuu rauhaa ja keskittyneisyyttä. Aikookohan Muumipappa tavata majakalla muuta Muumiperhettään, vai onko hän lähtenyt etsimään rauhaa ja hiljaisuutta? On myös mahdollista, että Muumipappa purjehtii parhaillaan kohti seikkailua!

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Peliko-palapeleissä yhdistyvät mielenkiintoiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Palapelissä on 500 palaa, ja se tarjoaa mukavasti haastetta kokoajalle.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40855184
MateriaaliPaperi, kartonki
Palojen määrä500
Ikäsuositus3+
Mitat20 x 20 x 5,5 cm
Paino0,35 kg
EAN-koodi6416550855184

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>