Facebook Pixel

Palapeli 500 palaa

13,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Värikäs muumiaiheinen palapeli, jossa on 500 palaa. Kuvassa Muumit ovat löytäneet upean värikkäänä hehkuvan kukkakedon. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2,7 x 2,9 cm, palan muodosta riippuen. Valmiin palapelin koko on 48 x 34 cm. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen. Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä hyvässä seurassa. Istahda siis hetkeksi palapelin äärelle ja nauti haasteesta sekä muodostuvasta kuvasta!

Kesä on saapunut Muumilaaksoon. Aurinko lämmittää ihanasti, ja kedon kukkaset ovat puhjenneet täyteen loistoon. Muumilaakson asukkaat ovat rientäneet ulos ihastelemaan kukkia ja nauttimaan kesäpäivästä. Vehreän vihreiden lehtien joukossa on monenlaisia kukintoja, joita kaikki katselevat ja tutkiskelevat ihastuneen ihmetyksissään. Aikookohan Muumipappa kaivaa kukkia mukaansa, jotta Muumimamma voisi istuttaa niitä Muumitalon pihamaalle – vai aikooko hän kaivaa matoja Nuuskamuikkuselle, joka on matkalla ongella. Aikookohan kissa lähteä Nuuskamuikkusen seuraksi, vai jääkö se nauttimaan kukkakedon ihmeistä?

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Kauniisti väritetty kuva-aihe sisältää runsaasti yksityiskohtia. Peliko-palapeleissä yhdistyvät mielenkiintoiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Palapelissä on 500 palaa, ja se tarjoaa mukavasti haastetta kokoajalle.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40855092
Materiaalikierrätyskartonki
Palojen määrä500
Ikäsuositus3+
KieliFI,SV,NO,DA,EN
Mitat20 x 20 x 5,5 cm
Paino0,34 kg
EAN-koodi6416550855092

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

MUUMI