Facebook Pixel

Palapeli 54 palaa

9,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Muumiaiheinen palapeli, jossa on 54 palaa. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 6 x 6 cm, palan muodosta riippuen. Valmiin palapelin koko on 42 x 29.7 cm. Rauhallisiin hetkiin palapelin äärellä, yksin tai lapsen seurassa. Valmiin palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen.

Muumit ovat löytäneet ihastuttavan korkean puun, jonka oksilla he kiipeilevät yhdessä. Niiskuneiti, Muumipeikko ja Nuuskamuikkunen istuvat kukin omilla oksillaan tyytyväisen näköisinä. Muumimamma on löytänyt keinun, ja keinuu mielissään. Muumipappa kuitenkin näyttää siltä, että hän on tipahtamaisillaan – ja Nipsua selvästi hirvittää. Primadonnan hevonen katselee tätä kaikkea hymyillen. Kylläpä Muumilaaksossa on jälleen hauska päivä!

Palapelin ääressä aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Palapelin palojen asettaminen oikeille paikoilleen sekä oikeiden palojen löytäminen on palkitsevaa sekä opettavaista. Peliko-palapeleissä yhdistyvät iloisen värikkäät kuva-aiheet sekä kotimainen tuotanto.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40854941
MateriaaliPaperi
Palojen määrä54
Mitat24,5 x 18 x 3 cm
Paino0,22 kg
EAN-koodi6416550854941

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

MUUMI