Facebook Pixel

Palapeli 200 palaa Spiderman

18,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Upea Spiderman-aiheinen palapeli, jonka 3D-tehoste luo kuvaan syvyyttä ja liikettä. Hienossa palapelissä on upea Spidermanin eli Hämähäkkimiehen kuva. Palapelissä on 200 palaa, ja sen koko valmiina on 46 x 31 cm. Palapelin palat on valmistettu pahvista, ja niissä on muovipinta. Palapelien kokoaminen tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Mainio lahjaidea!

Peter Parkerilla on supersankarin voimat: hän on tavallista ihmistä voimakkaampi, nopeampi ja ketterämpi sekä hänellä on myös hämähäkkivaisto, jonka vuoksi häntä kutsutaan Hämähäkkimieheksi. Lisäksi hänellä on seittisingot ranteissa. Spiderman eli Hämähäkkimies taistelee voimiensa avulla pahaa vastaan ja pyrkii tekemään hyvää muille ihmisille.

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Huikean hieno 3D-efekti viimeistelee viihdyttävän palapelihetken upeasti!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero41040013-03
Materiaalipahvi, muovi
Palojen määrä200
Ikäsuositus5+
KieliEN (FI,SV,NO,DA)
Paino0 kg
EAN-koodi0670889330347

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>