Facebook Pixel

Salkku pieni

9,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Hyväntuulinen lasten oma salkku, jonka vihreällä pohjalla on iloinen Viiru ja Pesonen -kuvitus. Salkun leveys on 20 cm. Salkun kansi sulkeutuu kauniin metallisoljen avulla, ja sen kestävä kahva pitää salkun mukana vauhdikkaammallakin matkalla. Salkkuun voi myös säilöä tärkeimmät aarteet, tai pieni voi ottaa sen mukaan matkalle. Salkun sisäpuolta koristaa erilaiset tavarat, joiden nimet on kirjoitettu ruotsiksi.

Yksityiskohtia täynnä olevista kuvituksista ja sanaleikestä tunnettu Sven Nordqvistin kirjoittama lastenkirjasarja Viiru ja Pesonen kertoo kekseliäästä Pesosesta, hänen kissastaan Viirusta ja heidän elämästään. Viiru ei ole ihan tavallinen kissa, vaan takajaloilla kulkeva, Pesosen kanssa jutteleva ja leikkisä veijari, joka usein myös keksii kepposia. Viiru ja Pesonen asustelevat yhdessä kanojen kanssa pienessä maatalossa. Yhdessä tämä parivaljakko päätyy mitä hauskempiin tilanteisiin, ja heidän välillään vallitsee suuri ystävyys.

Elämäniloinen ja valloittava salkku sopii pienen seikkailijan tarpeisiin ja on hurmaava lahjaidea jokaiselle Viiru ja Pesonen -fanille!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero32530003
VäriVihreä, valkoinen
MateriaaliKartonki, metalli
Ikäsuositus0+
Mitat20 x 16 x 8 cm
Paino0,15 kg
EAN-koodi6416550980398

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>