Facebook Pixel

Chateau Frontenac 3D-palapeli

63,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Upean yksityiskohtainen ja hieno kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu Château Frontenac. Valmiin palapelin koko on 46 x 32 x 29 cm, ja siinä on 864 palaa. Rakenna tämä historiallinen linna, joka toimii nykyisin luksushotellina.

Château Frontenac on yksi Pohjois-Amerikan upeimmista linnoista. Se sijaitsee Kanadassa, Quebeckissa. Kulttuurimonumentti on tunnettu sen upeista väreistä, arkkitehtuurista sekä lukuisista ikkunoista. Linna on nimetty Frontenacin kreivi Louis de Buaden mukaan, ja se valmistui 1893. Linna on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä, ja se toimii luksushotellina.

Nyt on mahdollista rakentaa hieno pienoismalli tästä upeasta nähtävyydestä kolmiuloitteisena palapelina. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista rakennuksesta tulee jämäkkä ja näyttävä. Palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja haaveilemaan matkasta tähän upeaan hotellina toimivaan linnaan. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä arkkitehtonisesti upean luomuksen parissa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40970045
MateriaaliKartonki, vaahtomuovi
Palojen määrä865
Ikäsuositus14+
KieliSV, FI, NO, DA, EN, FR, ES, NL, DE, IT, PL
Paino0,7 kg
EAN-koodi0665541020223

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

WREBBIT