Facebook Pixel

White House 3D-palapeli

44,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Upean yksityiskohtainen ja hieno kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu Yhdysvaltain presidentin koti ja työpaikka, White House. Valmiin palapelin koko on 34 x 32 x 25 cm ja siinä on 490 palaa. Rakenna historiallinen ja tunnettu nähtävyys, joka on tunnettu ympäri maailman!

White House eli Valkoinen talo sijaitsee Yhdysvaltain pääkaupungissa, Washingtonissa. Sen osoite on yksi tunnetuimmista: 1600 Pennsylvania Avenue, Washington DC. Valkoinen talo on nimensä mukaisesti valkoinen, uusklassista tyyliä edustava kartano. Sen keskusrakennus on otettu käyttöön vuonna 1800. Kartanon seinät huokuvat historiaa!

Nyt on mahdollista rakentaa hieno pienoismalli tästä maailmankuulusta rakennuksesta kolmiulotteisena palapelinä. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista rakennuksesta tulee jämäkkä ja näyttävä. 3D-palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja haaveilemaan matkasta Washingtoniin. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä arkkitehtonisesti upean luomuksen parissa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40970046
MateriaaliKartonki, vaahtomuovi
Palojen määrä490
Ikäsuositus14+
Paino0,41 kg
EAN-koodi0665541010071

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

WREBBIT