Facebook Pixel

The Batmobile 3D-palapeli

44,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Batmanin upean yksityiskohtainen ja hieno Batmobil-auto nyt upean yksityiskohtaisena 3D-palapelinä. Valmiin palapelin koko on koottuna 35 cm x 13 cm x 9 cm ja siinä on 255 palaa. Rakenna nyt Batmanin auto, jonka avulla hän taistelee rikollisuutta vastaan!

Batman on älykäs ja taitava supersankari, joka puolustaa oikeutta: hän taistelee Gotham Cityn rikollisuutta vastaan. Batmanin auto on Batmobile, joka on vahvasti panssaroitu ja varusteltu taktinen hyökkäysauto. Auto johdattelee ajatukset kohti supersankareita ja seikkailuja!

Nyt on mahdollista rakentaa Batmanin auto kolmiulotteisena palapelinä. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista autosta tulee hieno ja yksityiskohtainen. 3D-palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja myös katsomaan Batman-elokuvia uudelleen. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä Batmobilen parissa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40970044
MateriaaliKartonki, vaahtomuovi
Palojen määrä255
Ikäsuositus12+
Paino0,32 kg
EAN-koodi0665541005152

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

WREBBIT