Facebook Pixel

Positivity-muki 6 dl

26,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Raikkaan valkoinen suuri keraaminen muki, jonka vetoisuus on 6 dl. Pyöreälinjainen muki on muotoiltu ajattoman kauniisti. Mukin sisällä on teksti: You are perfect. Mukin kyljessä on piirros karhusta, aurinko sekä teksti: positivity on repeat.

CupOfTherapy on uusi konsepti, jossa tarjoillaan kupillinen empatiaa, ymmärrystä ja arvostusta ihastuttavien eläinhahmojen välityksellä. Suomalainen psykoterapeutti Antti Ervasti loi CupOfTherapyn toukokuussa 2017 yhdessä palkitun ja tunnustetun graafikon, Matti Pikkujämsän kanssa. Tarkkaan harkitut ja oivaltavat tekstit sekä persoonalliset, lämpimät ja avoimet eläinhahmojen kuvat käsittelevät lempeästi mielen hyvinvointia sekä elämän isoja ja pieniä solmukohtia. Kuvat viestivät rohkaisua, lohtua ja huumoria. Ne käsittelevät tärkeitä asioita ja kannustavat ottamaan vaikeatkin asiat puheeksi. Jokainen on täydellinen juuri sellaisena kuin on!

Laadukkaan mukin materiaali kestää pesun astianpesukoneessa ja lämmityksen mikrossa. Valkoinen muki on helppo yhdistää muihin astioihin, ja se on ihastuttava lahjaidea!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero61350213
MateriaaliKeramiikka
Vetoisuus6 dl
PesuohjeKonepesun kestävä
Paino0,43 kg
EAN-koodi6416550226724

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

CUPOFTHERAPY