Facebook Pixel

Säilytyspussi M

Tarjoushinta 6,54 € Normaalihinta 10,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Erityisen kätevä ja näppärä pienempi säilytyspussi, joka on uudelleensuljettava ja -käytettävä. Pussin koko on 21 x 14,5 x 5,5 cm. Tiiviin sulkijamekanismin ansiosta eväät, marjat, herkut, kynät, pikkutavarat tai vaikka kosmetiikka kulkevat turvallisesti kassissa, kuitenkaan sitä sotkematta. Pussi voidaan myös pakastaa tai sitä voi käyttää vihannesten säilytykseen jääkaapissa. Pussin kyljessä on lempeä kevyttunnelmainen piirros elefantista, linnusta, bussista sekä auringosta ja teksti: Enjoy the morning air.

CupOfTherapy on uusi konsepti, jossa tarjoillaan kupillinen empatiaa, ymmärrystä ja arvostusta ihastuttavien eläinhahmojen välityksellä. Suomalainen psykoterapeutti Antti Ervasti loi CupOfTherapyn toukokuussa 2017 yhdessä palkitun ja tunnustetun graafikon, Matti Pikkujämsän kanssa. Tarkkaan harkitut ja oivaltavat tekstit sekä persoonalliset, lämpimät ja avoimet eläinhahmojen kuvat käsittelevät lempeästi mielen hyvinvointia sekä elämän isoja ja pieniä solmukohtia. Kuvat viestivät rohkaisua, lohtua ja huumoria. Ne käsittelevät tärkeitä asioita ja kannustavat ottamaan vaikeatkin asiat puheeksi. Jokainen on täydellinen juuri sellaisena kuin on!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero61350215
MateriaaliMuovi (PEVA)
PesuohjeKäsinpesu suositeltavaa
Paino0,04 kg
EAN-koodi6416550226748

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

CUPOFTHERAPY