Facebook Pixel

Dance, dance, dance

26,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Hauska ja mukaansatempaava toiminnallinen peli, jossa kilpaillaan tanssimestarin tittelistä. Voittaja on se pelaaja, joka onnistuu määrättyjä liikkeitä yhdistelemällä luomaan tanssiesityksiä ja keräämään yhteensä eniten pisteitä. Pelin kesto on n. 30 minuuttia, ja sitä voi pelata kolme tai useampi pelaaja. Musiikki soimaan ja tanssimaan!

Cash Around, Cha-cha, The Chiken Neck! Laittakaa musiikki soimaan ja selvittäkää, kenellä on parhaiten hallussa erilaiset tanssiliikkeet. Yhdistele jaloille, käsille ja päälle määrätyt liikkeet sekä mielellään myös omat parhaat tanssiliikkeesi häikäiseväksi kokonaisuudeksi muiden valitseman musiikin tahtiin. Pelissä on mukana myös villejä kortteja, joiden liikkeisiin saatetaan tarvita koko kehoa. Tuomaristolta eniten pisteitä kerännyt tanssija lunastaa Ultimate Dance Master -tittelin. Muistathan, että kaikki osaavat tanssia, myös sinä!

Peli sisältää boombox-kaiutinlaatikon, 100 tanssiliikekorttia, pointualizer 3000 -pistelaskulehtiön sekä säännöt. Peliin tarvitaan näiden lisäksi myös kyniä ja älypuhelin.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40862359
MateriaaliPaperi, pahvi, puu
Pelaajien määrä3+
Pelin kesto30 min
Ikäsuositus8+
KieliFI, SE
Mitat30 x 14,5 x 9 cm
Paino0,4 kg
EAN-koodi6416550862359

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO