Facebook Pixel

Terttu Raja-aho -palapeli 750 palaa Kotiinpaluu

15,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Taiteilija Terttu Raja-ahon upean värikäs ja yksityiskohdilla leikittelevä palapeli, jossa on 750 palaa. Sen satumaisessa kuvassa on kauniina kumpuileva maisema sekä kotiinpalaavine hahmoineen. Palapeli on valmistettu kierrätyskartongista, ja sen mitat ovat valmiiksi koottuna 43 x 55 cm. Nauti rauhallisesta hetkestä palapelin äärellä, yksin tai hyvässä seurassa. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen.

Kuu-ukko katselee hymynkare huulillaan allaan levittyvää, kumpuilevaa maisemaa. Värikkäät kukat kukkivat, lampaat laiduntavat sopuisasti ja tyttö katselee valkoista kyyhkystä lempeästi. Kotiinpaluun hetki on käsillä, vaan kukakohan on palaamassa? Käsi kädessä seisovat lapset vai taivaalla leijuvan upean kuumailmapallon kyydissä olevat hahmot? Tervetuloa!

Upea palapeli sisältää runsaasti yksityiskohtia, joten palapelin kokoaminen edistyy miellyttävissä merkeissä eikä jumiudu heti alkutekijöihinsä. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja palapelin kokoaminen on hyvää ajanvietettä. Palapelissä on 750 palaa, ja se tarjoaa mukavasti haastetta hieman varttuneemmallekin palapelin kokoajalle.

Terttu Raja-aho on ite-taiteilija, joka asuu sievässä maalaistalossa miehensä ja muutaman kotieläimen kanssa, ison puutarhan keskellä. Hän on tehnyt koko ikänsä taidetta ja taidekäsitöitä lukuisin eri tekniikoin sekä harrastusmielessä että myyntiin. Leiskuvat värit, muodot ja erilaiset materiaalit kiehtovat Terttua, mutta ihminen inspiroi kaikkein eniten. Terttu haluaa luoda jotain, joka puhuttelee katsojaa kauneudellaan. Tällä hetkellä Tertulla on menossa akryylivärikausi.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870620
MateriaaliKierrätyskartonki, paperi
Palojen määrä750
Mitat27 x 27 x 5,5 cm
Paino0,62 kg
EAN-koodi6416550871627
ValmistusmaaSuomi

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO