Facebook Pixel

Nina Kuu -palapeli 1000 palaa Suurpedot

13,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika saattaa olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Taiteilija Nina Kuun yksityiskohtaisella ja upean vangitsevalla jäljellä kuvitettu suurpedot-aiheinen palapeli, jossa on 1000 palaa. Kuvassa komeilee upeasti tyylitellyt kuvat suomalaisista suurpedoista: ilves, susi, ahma ja karhu. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2 x 2,8 cm, palan muodosta riippuen. Palapeli on valmistettu kierrätyskartongista, ja sen koko on valmiiksi koottuna 68 x 48 cm. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen. Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä hyvässä seurassa. Istahda siis hetkeksi palapelin äärelle ja nauti haasteesta sekä muodostuvasta kuvasta!

Suomen jylhistä metsistä löytyy suurpetoja: ilves, susi, ahma ja karhu. Niiden karunkaunis ulkomuoto on pelottava, ja silmät vangitsevan hyytävät. Nämä kunnioitusta herättävät pedot ovat nopeita ja vaarallisia: niihin ei haluaisi metsässä törmätä. Nyt suurpedot koristavat tätä upeaa palapeliä, ja ne on tyylitelty sekä väritetty hienoiksi kokonaisuuksiksi.

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Suomessa valmistetuissa Peliko-palapeleissä yhdistyvät mielenkiintoiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Palapelissä on 1000 palaa, ja se tarjoaa mukavasti haastetta hieman varttuneemmalle ja kokeneemmallekin palapelin kokoajalle.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870604
Materiaalikierrätyskartonki
Palojen määrä1000
Paino0,62 kg
EAN-koodi6416550871559

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Joulunaikaan, 20.11.2023 jälkeen tilatuilla tuotteilla on palautusoikeus poikkeuksellisesti 8.1.2024 saakka.  Lue lisää >>