Facebook Pixel

Nina Kuu -palapeli 1000 palaa Villieläimet

15,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Taiteilija Nina Kuun yksityiskohtaisella ja leikkimielisellä jäljellä kuvitettu villieläimet-aiheinen palapeli, jossa on 1000 palaa. Kuvassa on upeasti tyylitellyt kuvat pandasta, tiikeristä, leijonasta ja leopardista. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2 x 2,8 cm, palan muodosta riippuen. Palapeli on valmistettu kierrätyskartongista, ja sen koko on valmiiksi koottuna 68 x 48 cm. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen. Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä hyvässä seurassa. Istahda siis hetkeksi palapelin äärelle ja nauti haasteesta sekä muodostuvasta kuvasta!

Villieläimet ovat vaikuttavan näköisiä. Jo niiden turkit, kuonot ja erityisesti hurjan näköiset hampaat herättävät kunnioitusta. Panda on villieläimistä leppoisimman näköinen, mutta tiikerin, leijonan ja leopardin liikehdintäkin näyttää jo vaanivalta ja siltä, kuin ne olisivat alati valmiita hyökkäämään. Nyt villieläimet koristavat tätä upeaa palapeliä, ja ne on tyylitelty sekä väritetty hienoiksi kokonaisuuksiksi.

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Suomessa valmistetuissa Peliko-palapeleissä yhdistyvät mielenkiintoiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Palapelissä on 1000 palaa, ja se tarjoaa mukavasti haastetta hieman varttuneemmalle ja kokeneemmallekin palapelin kokoajalle.

Nina Kuu on Kirkkonummella asuva taiteilija, äiti ja yrittäjä. Hän rakastaa värejä ja kauneutta, ja se näkyy hänen töissään. Nina arvostaa yksityiskohtia, ja hän pyrkii säilyttämään taiteessaan leikkimielisyyden. Nina hallitsee monipuolisesti eri tekniikat, joista hänelle rakkain on vesivärit.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870605
Materiaalikierrätyskartonki
Palojen määrä1000
Paino0,62 kg
EAN-koodi6416550871566

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO