Facebook Pixel

Harry Potter Weasleyn Welhowitsit ja Päivän Profeetta 3D-palapeli

39,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Taianomainen ja yksityiskohtainen kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu suosituista Harry Potter -kirjoista tuttu Weastelyn Welhowitsit ja Päivän Profeetta -lehden toimitus. Valmiin palapelin koko on 25 x 30 x 7,5 cm cm ja siinä on 285 palaa. Rakenna Harry Potterista tuttu tapahtumapaikka ja nauti taianomaisesta maailmasta!

Harry Potter on mielestään aivan tuikitavallinen poika, kunnes hän saa kuulla olevansa velhojen sukua. Hänet kutsutaan opiskelemaan Tylypahkaan, velhojen ja noitien kouluun. Jo matkalla Tylypahkaan, Harry ystävystyy Ron Weasleyn kanssa. Ronin veljet Fred ja George valmistivat alkuun pilailutuotteita salaa, mutta lopulta perustivat pilapuodin Viistokujalle. Puodin vieressä sijaitsee taikamaailman oman sanomalehden toimisto. Päivän Profeetta toimitetaan tilaajille pöllöillä, ja uutiset päivittyvät taianomaisesti aina lehteen heti niiden tapahduttua.

Nyt on mahdollista rakentaa nämä Viistokujan mahtava puoti ja toimitus kolmiulotteisena palapelinä. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista talosta hieno ja yksityiskohtainen. 3D-palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja myös lukemaan Harry Potter -kirjat, alusta alkaen - vaikka ne olisi tullut aiemminkin luettua. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä mahtavan kirjasarjan keskeisen tapahtumapaikan parissa ja kerää koko sarja, rakenna kokonainen Viistokuja tai Harry Potter -maailma!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40970033
MateriaaliKartonki, vaahtomuovi
Palojen määrä285
Ikäsuositus12+
KieliSV,FI,NO,DA,EN,FR,NL,DE,IT,PT,ES,PL
Mitat25,5 x 30,5 x 8 cm
Paino0,33 kg
EAN-koodi0665541005114

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

WREBBIT