Facebook Pixel

Babies

10,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Suloinen lammas tai apina, jotka saa väritettyä ja koristeltua haluamallaan tavalla aina uudelleen ja uudelleen. Paketissa on taiteltava sänky, eläinhahmot sekä hahmon unikaveri, jotka on myös mahdollista koristella. Paketissa myös tarroja väritettäväksi sekä tussit, joiden jälki lähtee vesipesussa. Väritä – koristele - leiki!

On pienten eläinten nukkumaanmenoaika. Nyt ne voivat sujahtaa omiin sänkyihinsä ja ottaa oman uninallen kainaloon. Mutta mahtaakohan niitä vielä nukuttaa, vai pitäisikö vielä leikkiä?

Ihastuttava toiminnallinen pakkaus, jonka sisällön avulla lapsi voi päästää luovuuden valloilleen ensin värittämisen ja koristelun muodossa ja sitten leikkiä itsekoristelemallaan eläinhahmolla. Eläinhahmoja on kaksi erilaista: lammas ja apina. Paketissa oleva hahmo vaihtelee saatavuuden mukaan. Lapsi voi värittää eläinhahmonsa haluamallaan tavalla pakkauksen mukana tulevilla tusseilla. Värit lähtevät flokatuista hahmoista pesemällä, eli ne voi värittää aina uudelleen ja uudelleen. Myös sänky ja unikaveri voidaan koristella halutulla tavalla. Fuzzikinsien kanssa leikkiminen kehittää lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Pakkauksessa mukana 1 eläinhahmo, 1 uninalle, sänky, tarrat sekä 3 vesipestävää tussia. Suloisiin leikkihetkiin!

Kerää koko Fuzzikins-sarja, jossa saatavilla suloisia kisuja, pupuja ja koiria.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33011101
MateriaaliPVS, ABS, huopa, paperi, pahvi
Ikäsuositus4+
MitatPkt./Förp. 15,5 x 20 x 5,5 cm
Paino0,078 kg
EAN-koodi6416550110009

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

FUZZIKINS