Facebook Pixel

Rullalautailijat

10,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Suloinen samettisen tuntuinen pieni rullalautailija, jonka saa väritettyä ja koristeltua haluamallaan tavalla aina uudelleen ja uudelleen. Lajitelmassa on kaksi erilaista hahmoa rullalautoineen: koala ja elefantti. Paketissa myös tarroja, ohjekirja sekä tussit, joiden jälki lähtee vesipesussa. Väritä – koristele – leiki!

Rullalaudat alle ja menoksi! Suloiset eläinystävykset nauttivat elämästä ja rullalautailusta täysin siemauksin. Ihanan näppärää ja vauhdikasta liikkumista! Koalalla on vaaleanpunainen lippalakki ja mintunvihreä rullalauta vaaleanpunaisilla renkailla. Elefantilla puolestaan on vaaleanpunainen pipo sekä vaaleansininen rullalauta vaaleanpunaisilla renkailla.

Ihastuttava toiminnallinen pakkaus, jonka sisällön avulla lapsi voi päästää luovuuden valloilleen värittämisen ja koristelun muodossa ja sitten leikkiä itsekoristelemallaan ihanalla figuurilla. Lapsi voi värittää hahmon haluamallaan tavalla pakkauksen mukana tulevilla tusseilla. Värit lähtevät flokatusta hahmosta pesemällä, eli sen voi värittää yhä uudelleen ja uudelleen. Fuzzikinsien kanssa leikkiminen kehittää lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Pakkauksessa mukana hahmo, rullalauta, 2 tussia, 2 tarra-arkkia sekä 1 jalokivitarra-arkki. Suloisiin leikkihetkiin!

Kerää koko Fuzzikins-sarja, jossa saatavilla suloisia kisuja, pupuja ja koiria.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33011121
MateriaaliPVC, ABS, huopa, paperi, pahvi
Ikäsuositus4+
Mitatpkt. 15,5 x 20 x 4,5 cm
Paino0,085 kg
EAN-koodi6416550110061

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

FUZZIKINS