Facebook Pixel

Koalan keittiö

24,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Suloinen samettisen tuntuinen pieni koala, jonka saa väritettyä ja koristeltua haluamallaan tavalla aina uudelleen ja uudelleen. Paketissa on myös koristeltava keittiö leikkejä varten, huonekalu, kaksi huopa-asustetta sekä tussit, joiden jälki lähtee vesipesussa. Väritä – koristele – leiki!

Suloinen koala asustelee vaaleansinisessä talossaan. Kukakohan on sen paras ystävä, kenen kanssa se haluaa leikkiä tänään? Voi miten ihanaa elämä onkaan!

Ihastuttava toiminnallinen pakkaus, jonka sisällön avulla lapsi voi päästää luovuuden valloilleen ensin kokoamisen, värittämisen ja koristelun muodossa ja sitten leikkiä itsekoristelemallaan ihanalla koalafiguurilla. Lapsi voi värittää koalan haluamallaan tavalla pakkauksen mukana tulevilla tusseilla. Värit lähtevät flokatusta hahmosta pesemällä, eli sen voi värittää yhä uudelleen ja uudelleen. Fuzzikinsien kanssa leikkiminen kehittää lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Suloisiin leikkihetkiin!

Kerää koko Fuzzikins-sarja, jossa saatavilla monenlaisia eläimiä!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33011353
Ikäsuositus4+
VaroituksetKäytetään ainoastaan aikuisen välittömässä valvonnassa. Ei suuhun.
Mitat12,5 x 20 x 11 cm
Paino0,26 kg
EAN-koodi6416550110139

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

FUZZIKINS