Facebook Pixel

Floaties laj

16,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Väritä, koristele ja leiki! Suloinen samettisen tuntuinen pieni uimari odottaa leikkikaveria. Lajitelmassa on kaksi erilaista hahmoa uimarenkaineen. Hahmot saa väritettyä ja koristeltua haluamallaan tavalla aina uudelleen ja uudelleen. Paketissa myös uimarengas leikkihahmolle. Pakkaus sopii 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Väritä – koristele - leiki!

Uimarenkaat mukaan ja menoksi! Suloiset eläinystävykset nauttivat elämästä ja uimisesta täysin siemauksin! Ihastuttava toiminnallinen pakkaus, jonka sisällön avulla lapsi voi päästää luovuuden valloilleen ensin värittämisen muodossa ja sitten leikkiä itsekoristelemillaan ihanilla figuureilla ja niiden uimarenkailla. Lapsi voi värittää hahmon haluamallaan tavalla pakkauksen mukana tulevilla tusseilla. Värit lähtevät flokatuista hahmoista pesemällä, eli ne voi värittää aina uudelleen ja uudelleen. Fuzzikinsien kanssa leikkiminen kehittää lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Paketissa on mukana flokattu eläinhahmo ja 2 vesipestävää tussia. Suloisiin leikkihetkiin!

Kerää koko Fuzzikins-sarja, jossa saatavilla myös suloisia kisuja, pupuja ja koiria.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33011250
MateriaaliPVC, ABS, huopa, paperi, pahvi
Ikäsuositus4+
KieliFI,SE
Mitatpkt./förp./box 10,5 x 11 x 9,5 cm
Paino0,089 kg
EAN-koodi6416550112508

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

FUZZIKINS