Facebook Pixel

Parhaat ystävät

15,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Suloinen parhaille ystäville jaettavaksi tarkoitetut eläimet-setti, jonka saa väritettyä ja koristeltua haluamallaan tavalla aina uudelleen ja uudelleen. Paketissa on yksi kissa ja yksi koira ja tussit, joiden jälki lähtee vesipesussa. Väritä – koristele – leiki!

Kissat ja koirat ovat erilaisia, mutta välillä lajien välinen ystävyys yllättää. Nämä suloiset koira ja kissa ovat parhaat ystävät, ja haluavat leikkiä yhdessä. Ystävyys on ihanaa!

Ihastuttava toiminnallinen pakkaus, jonka sisällön avulla lapsi voi päästää luovuuden valloilleen värittämisen ja koristelun muodossa ja sitten leikkiä itsekoristelemallaan ihanalla figuurilla. Lapsi voi värittää hahmon haluamallaan tavalla pakkauksen mukana tulevilla tusseilla. Värit lähtevät flokatusta hahmosta pesemällä, eli sen voi värittää yhä uudelleen ja uudelleen. Fuzzikinsien kanssa leikkiminen kehittää lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Pakkauksessa mukana 2 hahmoa ja 2 tussia. Suloisiin leikkihetkiin!

Kerää koko Fuzzikins-sarja, jossa saatavilla suloisia kisuja, pupuja ja koiria.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33011301
MateriaaliPVC, ABS, huopa, paperi, pahvi
Ikäsuositus4+
KieliFI,SE
Mitatpkt. 20 x 20 x 4,5 cm
Paino0,09 kg
EAN-koodi6416550110078

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

FUZZIKINS