Facebook Pixel

Uniset yksisarviset

26,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Kolme suloista, samettisen tuntuista pikku yksisarvista, jotka saa väritettyä ja koristeltua haluamallaan tavalla aina uudelleen ja uudelleen. Paketissa on myös makuupussit ja unimaskit yksisarvisille, jotka nekin on mahdollista koristella. Paketissa on myös tussit, joiden jälki lähtee vesipesussa. Väritä – koristele - leiki!

On pienten yksisarvisten nukkumaanmenoaika. Yksisarviset voivat sujahtaa omiin unipusseihinsa, mutta mahtaakohan niitä vielä nukuttaa, vai pitäisikö vielä leikkiä?

Ihastuttava toiminnallinen pakkaus, jonka sisällön avulla lapsi voi päästää luovuuden valloilleen ensin kokoamisen, värittämisen ja koristelun muodossa ja sitten leikkiä itsekoristelemillaan ihanilla pupufiguureilla. Lapsi voi värittää yksisarviset haluamallaan tavalla pakkauksen mukana tulevilla tusseilla. Värit lähtevät flokatuista yksisarvisista pesemällä, eli yksisarviset voi värittää aina uudelleen ja uudelleen. Fuzzikinsien kanssa leikkiminen kehittää lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Paketissa on mukana 3 flokattua erikokoista yksisarvista, 3 vesipestävää tussia sekä huopatarvikkeita. Suloisiin leikkihetkiin!

Kerää koko Fuzzikins-sarja, jossa saatavilla myös suloisia kisuja, pupuja ja koiria.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33011009
MateriaaliMuovi (PVC, ABS), huopa, paperi, pahvi
PesuohjeVesi, saippua
Ikäsuositus4+
KieliFI,SE
Mitat19 x 25 x 5,5 cm
Paino0,18 kg
EAN-koodi6416550110153

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

FUZZIKINS