Facebook Pixel

Uniset kissat

22,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Kolme suloista, samettisen tuntuista pikku kissaa, jotka saa väritettyä ja koristeltua haluamallaan tavalla aina uudelleen ja uudelleen. Paketissa on myös makuupussit ja unimaskit kissoille, jotka nekin on mahdollista koristella. Paketissa on myös pahvisia pupuhahmoja väritettäväksi sekä tussit, joiden jälki lähtee vesipesussa. Väritä – koristele - leiki!

On pienten kissojen nukkumaanmenoaika. Kisut voivat sujahtaa omiin unipusseihinsa ja asettaa unimaskit silmilleen. Mutta mahtaakohan niitä vielä nukuttaa, vai pitäisikö vielä leikkiä?

Ihastuttava toiminnallinen pakkaus, jonka sisällön avulla lapsi voi päästää luovuuden valloilleen ensin kokoamisen, värittämisen ja koristelun muodossa ja sitten leikkiä itsekoristelemillaan ihanilla kissafiguureilla. Lapsi voi värittää kissat haluamallaan tavalla pakkauksen mukana tulevilla tusseilla. Värit lähtevät flokatuista kissoista pesemällä, eli kissat voi värittää aina uudelleen ja uudelleen. Fuzzikinsien kanssa leikkiminen kehittää lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Paketissa on mukana 3 flokattua erikokoista kissaa, 3 vesipestävää tussia sekä huopatarvikkeita. Suloisiin leikkihetkiin!

Kerää koko Fuzzikins-sarja, jossa saatavilla suloisia kisuja, pupuja ja koiria.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33011001
MateriaaliPVC, ABS, huopa, paperi, pahvi
Ikäsuositus4+
KieliFI,SE
MitatPkt./Förp. 31,5 x 20 x 5,5 cm
Paino0,22 kg
EAN-koodi6416550110016

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

FUZZIKINS