Facebook Pixel

Uniset koirat

22,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Väritä, koristele ja leiki! Kolme suloista, samettisen tuntuista koiraa odottavat leikkikaveria. Koirat saa väritettyä ja koristeltua haluamallaan tavalla aina uudelleen ja uudelleen. Paketissa on myös makuupussit ja unimaskit koirille, jotka nekin on mahdollista koristella. Paketissa myös pahvisia koirahahmoja väritettäväksi sekä tussit, joiden jälki lähtee vesipesussa. Iloisiin leikkeihin!

On pienten koirien nukkumaanmenoaika. Koiranpennut voivat sujahtaa omiin unipusseihinsa ja asettaa unimaskit silmilleen. Mutta mahtaakohan niitä vielä nukuttaa, vai pitäisikö vielä leikkiä?

Ihastuttava toiminnallinen pakkaus, jonka sisällön avulla lapsi voi päästää luovuuden valloilleen ensin värittämisen ja koristelun muodossa ja sitten leikkiä itsekoristelemillaan ihanilla koirafiguureilla. Lapsi voi värittää kissat haluamallaan tavalla pakkauksen mukana tulevilla tusseilla. Värit lähtevät flokatuista koirista pesemällä, eli koirat voi värittää aina uudelleen ja uudelleen. Myös makuupussit ja unimaskit voidaan koristella halutulla tavalla. Fuzzikinsien kanssa leikkiminen kehittää lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Pakkauksessa mukana 3 erikokoista flokattua koiraa, 3 vesipestävää tussia sekä huopatarvikkeita. Suloisiin leikkihetkiin!

Kerää koko Fuzzikins-sarja, jossa saatavilla suloisia kisuja, pupuja ja koiria.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33011002
MateriaaliPVC, ABS, huopa, paperi, pahvi
Ikäsuositus4+
KieliFI,SE
MitatPkt./Förp. 19 x 25 x 5,5 cm 220 g
Paino0,22 kg
EAN-koodi6416550110023

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

FUZZIKINS