Facebook Pixel

Uniset puput

22,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Kolme suloista, samettisen tuntuista pikku pupua, jotka saa väritettyä ja koristeltua haluamallaan tavalla aina uudelleen ja uudelleen. Paketissa on myös makuupussit ja huopatarvikkeita pupuille, jotka nekin on mahdollista koristella. Paketissa on myös tussit, joiden jälki lähtee vesipesussa. Väritä – koristele - leiki!

On pienten pupujen nukkumaanmenoaika. Puput voivat sujahtaa omiin unipusseihinsa, mutta mahtaakohan niitä vielä nukuttaa, vai pitäisikö vielä leikkiä?

Ihastuttava toiminnallinen pakkaus, jonka sisällön avulla lapsi voi päästää luovuuden valloilleen ensin kokoamisen, värittämisen ja koristelun muodossa ja sitten leikkiä itsekoristelemillaan ihanilla pupufiguureilla. Lapsi voi värittää puput haluamallaan tavalla pakkauksen mukana tulevilla tusseilla. Värit lähtevät flokatuista pupuista pesemällä, eli puput voi värittää aina uudelleen ja uudelleen. Fuzzikinsien kanssa leikkiminen kehittää lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Paketissa on mukana 3 flokattua erikokoista pupua, 3 vesipestävää tussia sekä huopatarvikkeita. Suloisiin leikkihetkiin!

Kerää koko Fuzzikins-sarja, jossa saatavilla suloisia kisuja, pupuja ja koiria.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33011004
MateriaaliPVC, ABS, huopa, paperi, pahvi
Ikäsuositus4+
KieliFI,SE
Mitatpkt./förp./box 18,5 x 25 x 5,5 cm
Paino0,184 kg
EAN-koodi6416550110108

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

FUZZIKINS