0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MindtwisterPentago Multiplayer Wave

Kuvaus

Pentago Multiplayer on nopea, haastava ja hauska taktiikkapeli kahdesta neljään pelaajalle. Ensimmäisenä viisi omanväristä merkkiä riviin saanut voittaa – saattaa kuulostaa tutulta, mutta Pentagossa pelilauta kääntyy joka kierroksella!

Saatavuus: Heti

32,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Pentago Multiplayer on taktiikkapeli kahdesta neljään pelaajalle. Voittaja on se, joka saa ensimmäisenä viisi omanväristä pelimerkkiä riviin. Ei pidä kuitenkaan luulla, että voitto tulee helpolla. Jokaisen asetetun kuulan jälkeen pitää kääntää yhtä pelilaudan yhdeksästä levystä, ja jälleen pelilauta näyttää erilaiselta. Kun pelikenttä muuttuu jatkuvasti, on viiden merkin riviin saaminen vaikeampaa kuin aavistitkaan. Pelin säännöt on helppo oppia, mutta pelaaminen tarjoaa hauskaa haastetta pelikerrasta toiseen!

Alkuperäinen PENTAGO™ on ruotsalaisen Tomas Flodénin keksimä, lukemattomia pelipalkintoja ympäri maailman voittanut menestyspeli. Alkuperäinen Pentago on tarkoitettu kahdelle pelaajalle, kun taas Multiplayer sopii 2–4 pelaajan pelattavaksi joko kaikki kaikkia vastaan tai joukkuepelinä.

Wave-versio on pakattu kangaspintaiseen kirjamaiseen koteloon ja sen pelilaudan toteutustapa poikkeaa hieman alkuperäisestä: Wave-pelilaudan hieman aaltoilevaksi muotoiltu pohja on läpinäkyvää muovia ja Pentagolle tunnusomaista pelilaudan levyn kääntöä tehtäessä levy nousee miellyttävästi hieman ylöspäin. Wave-version pelimerkit eivät ole pyöreitä kuulia, vaan punaisina, sinisinä, vihreinä ja keltaisina hohtavia litteitä pyöreitä pelimerkkejä, jotka pysyvät kätevästi matkassa Wave-versioon kuuluviin vaahtomuovialustoihinsa aseteltuina. Viihtyisiin ja niitä harmaita soluja kutkuttaviin illanviettoihin!

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 6+
Pelinkesto 15 min
Pelaajien määrä 2–4
Mitat 30,2 x 31 x 4 cm
Paino 1108 g
Tuotenumero 41017300

Martinex suosittelee: