0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MindtwisterPentago Wave

Kuvaus

Pentago on nopea, haastava ja hauska taktiikkapeli kahdelle pelaajalle. Ensimmäisenä viisi omanväristä merkkiä riviin saanut voittaa – saattaa kuulostaa tutulta, mutta Pentagossa pelilauta kääntyy joka kierroksella!

Saatavuus: Heti

Normaali hinta: 26,90 €

Tarjoushinta 12,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Pentago on taktiikkapeli kahdelle pelaajalle. Voittaja on se, joka saa ensimmäisenä viisi omanväristä merkkiä riviin. Ei pidä kuitenkaan luulla, että voitto tulee helpolla. Jokaisen asetetun kuulan jälkeen pitää kääntää yhtä pelilaudan neljästä levystä, ja jälleen lauta näyttää erilaiselta. Kun pelikenttä muuttuu jatkuvasti, on viiden kuulan riviin saaminen vaikeampaa kuin aavistitkaan.

PENTAGO™ Wave on helposti opittava taktiikkapeli kahdelle pelaajalle ja on taattua PENTAGO™ -laatua. Alkuperäinen PENTAGO™ on ruotsalaisen Tomas Flodénin keksimä lukemattomia pelipalkintoja ympäri maailman voittanut menestyspeli.

Wave-versio on pakattu kangaspintaiseen kirjamaiseen koteloon ja sen pelilaudan toteutustapa poikkeaa hieman alkuperäisestä: Wave-pelilaudan hieman aaltoilevaksi muotoiltu pohja on läpinäkyvää muovia ja Pentagolle tunnusomaista pelilaudan levyn kääntöä tehtäessä levy nousee miellyttävästi hieman ylöspäin. Wave-version pelimerkit eivät ole pyöreitä kuulia, vaan punaisina ja keltaisina hohtavia litteitä pyöreitä laattoja, jotka pysyvät kätevästi matkassa vaahtomuovialustoihinsa aseteltuina.

Tekniset tiedot

Materiaali Muovi
Ikäsuositus 8+
Pelinkesto 15 min
Pelaajien määrä 2
Mitat 20,5 x 21 x 4 cm
Paino 522 g
Tuotenumero 41017200

Martinex suosittelee: