Facebook Pixel

Smart10 Kysymykset EM-jalkapallo

14,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti
+

Lisää kysymyksiä SMART10-tietopeliin, teemana jalkapallon Euroopan mestaruus. Pakassa on 50 uutta kaksipuolista kysymyskorttia, joissa 1000 vastausta. Vaihda Smartboxissa olevat kysymykset kahteen erikoispakkaan tai sekoita teemakysymykset osaan yleiskysymyksistä. Pelaamiseen tarvitaan lisäksi SMART10-pelin Smartbox. Peli sopii yli 14-vuotiaille. Pelin kesto on n. 20 minuuttia ja sitä voi pelata samanaikaisesti 2-8 pelaajaa.

Smart10 on tietopeli, jossa ei tarvitse pitkään odotella omaa vuoroa. Jokaiseen kysymykseen on 10 vastausvaihtoehtoa, ja kaikki pääsevät vastaamaan vuorotellen. Jokaisesta oikeasta vastauksesta saa vastausmerkin, ja kierroksen lopulla niistä merkitään pisteet jokaisen omaan pistelaskuriin. Jos on epävarma, voi kysymyksen passata ja pitää jo kerätyt vastausmerkit. Kunkin kierroksen pelimerkit ja pisteet voi kuitenkin menettää, jos vastaa väärin – koko pistepotti ei kuitenkaan mene tyhjäksi, vaan edellisten kierrosten pisteet säilyvät.

Kuka pelaa riskillä? Kuka tallettaa vastausmerkit ajoissa? Kuka ahnehtii? Onko passaaminen ja maltti valttia? Kätevästi mukana kulkevaan Smartboxiin mahtuu 200 kysymystä vastauksineen, pistelaskurit ja vastausmerkit: muuta ei tarvita. Peli on näppärän kokoinen. Se on helppo säilyttää ja ottaa mukaan minne tahansa!

Smart10-peliä pelanneiden kommentteja: ’Kiva peli! Hyvä pelilogiikka! Nopea! Tasapuolinen! Etenee sujuvasti, ei junnaa! Mielenkiintoiset teemat ja kysymykset! Pelataan uudelleen! Pelataan vielä! Tiedän mitä annan lahjaksi!’

Peli-iloa kaikille!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40861691
Pelaajien määrä2-8
Pelin kesto20 min +
Ikäsuositus14+
Mitat11,5 x 11,5 x 1,5 cm
Paino0,175 kg
EAN-koodi6416550616914

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>