0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Play Seek'o Blocks Flash, 90 osaa Play Seek'o Blocks Flash, 90 osaa
  • Play Seek'o Blocks Flash, 90 osaa Play Seek'o Blocks Flash, 90 osaa
  • Play Seek'o Blocks Flash, 90 osaa Play Seek'o Blocks Flash, 90 osaa

PlaySeek'o Blocks Flash, 90 osaa

Kuvaus

90 värikästä, joustavaa ja eri muotoista muovista rakennuspalikkaa, jotka saa yhdistettyä toisiinsa hauskasti monella tavalla ja eri suunnista. Pakkauksessa on mukana 5 palikkaa, joihin syttyy hetkeksi led-valo. Rakentaminen on hauskaa, kehittävää, helppoa ja stimuloivaa! Pienille rakentajille: iloa, väriä ja välkettä päivään!

Saatavuus: Heti

55,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 39 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Laatikollinen iloisen värisiä, mielenkiintoisia ja monikäyttöisiä rakennuspalikoita, joista voi koota mahtavia kaksi- ja kolmiulotteisia rakennelmia, asioita ja hahmoja: vain mielikuvitus on rajana. Pakkauksessa mukana myös mielenkiintoinen palikka, joihon saa syttymään led-valon hetkeksi, kun sitä koskee. Valollinen palikka tuo lisäulottuvuuksia luomuksiin! Kun rakennelma on valmis, sen voi purkaa ja aloittaa alusta - palikoita voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen. Palikat ovat kirkkaan ja miellyttävän värisiä, jotka herättävät kiinnostusta: vaaleansinisiä, vaaleanvihreitä, keltaisia, oransseja, pinkkejä, mustia ja liiloja. Rakennuspalikat ovat joustavia ja taipuisia, joten ne eivät katkea ja rikkoonnu helposti. Palikoissa on joka puolella väkäsiä, joista ne kiinnitetään toisiinsa miten päin tahansa, helposti ja vaivattomasti - ja kiinnittyvät yhteen myös osittain, eli palikan ei tarvitse olla täysin kiinni toisessa koko pinta-alaltaan. Palikat ovat lisäksi eri muotoisia, joten ne mahdollistavat monipuolisen käytön.

Seek'o Blocks sarjan eri kokoiset, -väriset ja muotoiset rakennuspalikat on suunniteltu stimuloimaan lasten luovuutta, mielikuvitusta ja sorminäppäryyttä sekä motorisia taitoja. Paketissa on 75 palikkaa, ja niiden äärellä viihtyy sekä lapsi että aikuinen – iloa ja mielenkiintoa leikkihetkiin!

Tekniset tiedot

Materiaali Muovi
Ikäsuositus 2+
Palojen määrä 90
Mitat 45 x 28 x 10 cm
Paino 1150 g
Tuotenumero 33130010
EAN-koodi 4897067860427