0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Play Seek'o Blocks Viidakko, 80 osaa Play Seek'o Blocks Viidakko, 80 osaa
  • Play Seek'o Blocks Viidakko, 80 osaa Play Seek'o Blocks Viidakko, 80 osaa

Play Seek'o Blocks Viidakko, 80 osaa

Kuvaus

80 värikästä, joustavaa ja eri muotoista muovista rakennuspalikkaa, jotka saa yhdistettyä toisiinsa hauskasti monella tavalla ja eri suunnista. Pakkauksessa on mukana 5 viidakon figuuria. Rakentaminen on hauskaa, kehittävää, helppoa ja stimuloivaa! Palikat ovat jämerässä pyöreässä muovilaatikossa, jossa on tukeva kansi sekä kantokahva. Pienille sormille, iloa ja väriä päivään!

Saatavuus: Heti

34,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Viidakkoteemainen suuri purkillinen iloisen värisiä, mielenkiintoisia ja monikäyttöisiä rakennuspalikoita, joista voi koota mahtavia kaksi- ja kolmiulotteisia rakennelmia, asioita ja hahmoja: vain mielikuvitus on rajana. Paketissa on viisi figuuria: 2 safarilla olevaa miestä sekä kaksi eläintä. Kun rakennelma on valmis, sen voi purkaa ja aloittaa alusta - palikoita voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen. Palikat ovat kirkkaan ja miellyttävän värisiä, jotka herättävät kiinnostusta: vaaleansinisiä, vaaleanvihreitä, keltaisia, oransseja, pinkkejä, mustia ja liiloja. Rakennuspalikat ovat joustavia ja taipuisia, joten ne eivät katkea ja rikkoonnu helposti. Palikoissa on joka puolella väkäsiä, joista ne kiinnitetään toisiinsa miten päin tahansa, helposti ja vaivattomasti – ja kiinnittyvät yhteen myös osittain, eli palikan ei tarvitse olla täysin kiinni toisessa koko pinta-alaltaan. Palikat ovat lisäksi eri muotoisia, joten ne mahdollistavat monipuolisen käytön.

Seek'o Blocks sarjan eri kokoiset, -väriset ja muotoiset rakennuspalikat on suunniteltu stimuloimaan lasten luovuutta, mielikuvitusta ja sorminäppäryyttä sekä motorisia taitoja. Palikat on pakattu kantokahvalliseen muoviseen laatikkoon, jossa niitä on kätevä säilyttää ja kuljettaa. Paketissa on 80 palikkaa, ja niiden äärellä viihtyy sekä lapsi että aikuinen. Iloa ja mielenkiintoa leikkihetkiin!

Tekniset tiedot

Materiaali Muovi
Ikäsuositus 2+
Palojen määrä 80
Mitat 15 x 26 x 15 cm
Paino 670 g
Tuotenumero 33130008
EAN-koodi 4897067860380