0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

GlitzaFashion Aloituspakkaus Crazy Geometry

Kuvaus

Glitzaus valloittaa! Koristele säihkyvästi ja persoonallisesti ihoa, tekstiilejä tai mitä tahansa pintoja paperista metalliin ja koruihin! Helppoa ja vaivatonta, sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. Glitza Crazy Geometry -aloituspakkauksessa on 2 erilaisia geometrisia kuvia sisältäävää siirtokuva-arkkia, 2 glitterpurkkia ja kaksipuolinen suti: kaikki mitä tarvitset päästäksesi alkuun. Säihkettä päivään!

Saatavuus: Heti

Normaali hinta: 12,90 €

Tarjoushinta 7,00 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Glitzaus valloittaa nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja lumoavaa koristelua, helppoa ja vaivatonta: ihan kaikille kauneudesta ja koristeista kiinnostuneille, kaiken ikäisille. Glitzauksella saa ylellistä mihin tahansa: kimallusta laadukkaalla ja hienojakoisella glitterillä, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!

Glitza Fashion Crazy Geometry -paketissa on kaksi siirtokuva-arkkia, kaksi glitterpurkkia, yksi kaksipuolinen suti sekä kirjalliset ohjeet glitzaamiseen. Siirtokuva-arkkien kuvissa on geometrisia kuvioita, joilla leikittelemällä saa luotua hienoja kokonaisuuksia.

Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi glitteriä kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset glitterit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi glitter-värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät!

Säihkettä päivään!

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 6+
Mitat 12 x 20 x 2,5 cm
Paino 65 g
Tuotenumero 33001828
EAN-koodi 5414932078108

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: