Facebook Pixel

Trapped-pakopeli Eläintarhassa

16,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Muunna mikä tahansa huone pakohuoneeksi ilman suuria järjestelyjä: tarvitaan vain peliseuraa ja nokkelaa mieltä! Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan eläintarha-teemaiseen pakohuonepeliin: arvoituksia ja pulmia sekä vihjeitä. Pelin vaikeustaso on helppo. Pelin voittaja on se pelaaja tai joukkue, joka on saanut ensimmäisenä kaikki magnustit kiinni. Mainio lahjaidea!

Kauan odottamasi päivä on vihdoin saapunut: jokavuotinen retki eläintarhaan! Innoissasi päivität lippusi sisältämään henkilökohtaisen opastuksen mangustien aitaukseen. Eläintenhoitaja joutuu poistumaan hetkeksi, ja lähtiessään hän pyytää sinua pysymään aitauksessa, kunnes hän palaa. Mutta hetkinen! Unohdit kameran reppuusi aitauksen ulkopuolelle! Ei kai haittaa, jos käväiset hakemassa sen, et viivy kuin muutaman sekunnin… Kun palaat aitaukseen, portti on – tietysti – raollaan ja kaikki kahdeksan mangustia kipittävät jo kaukana! Nyt sinulla ja tiimilläsi on tehtävä: tehkää yhteistyötä, ratkaiskaa tehtävät ja ottakaa karanneet mangustit kiinni. Koko eläintarhan kohtalo lepää käsissänne!

Järjestä ja pelaa huonepakopeli peli omassa kodissa. Pelilaatikko sisältää kaiken tarvittavan: ohjekirjan, vihjekirjan sekä muut tarvikkeet. Pelin jälkeen voi tarkistaa, menikö kaikki oikein sekä näet pisteesi.

Kerää pelaajat koolle, avaa peli, aseta kaikki paikoilleen, käynnistä ajastin ja ryhdy tutkimaan pakohuonettasi. Mahtava ohjelma illanistujaisiin, perheelle tai ystäväporukalle!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40862427
MateriaaliPahvi, paperi
Pelaajien määrä2-6
Pelin kesto1-2 h
Ikäsuositus8+
KieliFI
Mitatpkt./förp./box 18 x 24 x 3 cm
Paino0,215 kg
EAN-koodi6416550862427

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO