Facebook Pixel

Trapped-pakopeli Taidevarkaus

15,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Muunna mikä tahansa huone pakohuoneeksi ilman suuria järjestelyjä: tarvitaan vain peliseuraa ja nokkelaa mieltä! Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan Taidevarkaus-teemaiseen pakohuonepeliin: arvoituksia ja pulmia sekä vihjeitä. Pelin vaikeustaso on vaativa. Peli loppuu, kun pelaajat onnistuvat pakenemaan galleriasta varkauden kohteena oleva maalaus mukanaan. Mainio lahjaidea!

Harringtonin perheen nuorin poika Charles Harrington on kutsunut sinut taidenäyttelyyn, jossa esitellään joitain erittäin arvokkaita maalauksia perheen yksityiskokoelmasta. Charles halveksuu sukunsa tapaa olla jakamatta vaurauttaan ja onkin pyytänyt sinua ja tiimiäsi voihkimaan yhden maalauksista! Hän ei varovaisena miehenä ole juuri kertonut yksityiskohtia, mutta on jättänyt näyttelytiloihin useita vihjeitä, jotka auttavat sinua tunnistamaan kohteesi. Äläkä huoli, et joudu toimimaan yksin. Charles on suostutellut yhden näyttelyn henkilökunnan jäsenistä auttamaan sinut pakoon, kunhan olet napannut maalauksen.

Järjestä ja pelaa huonepakopeli peli omassa kodissa. Pelilaatikko sisältää kaiken tarvittavan: ohjekirjan, näyttelyn esitevihon sekä vihjeitä, tehtäväkortteja ja arvoituskortin. Pelin jälkeen voi tarkistaa, menikö kaikki oikein sekä näet pisteet.

Kerää pelaajat koolle, avaa peli, aseta kaikki paikoilleen, käynnistä ajastin ja ryhdy tutkimaan pakohuonettasi. Mahtava ohjelma illanistujaisiin, perheelle tai ystäväporukalle!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40862274
Pelaajien määrä2-6
Pelin kesto1-2 h
Ikäsuositus8+
KieliFI
Mitatpkt./förp. 18 x 24 x 3 cm
Paino0,215 kg
EAN-koodi6416550862274

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO