Facebook Pixel

Trapped-pakopeli Lento 927

16,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Muunna mikä tahansa huone pakohuoneeksi ilman suuria järjestelyjä: tarvitaan vain peliseuraa ja nokkelaa mieltä! Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan Lentokone-teemaiseen pakohuonepeliin: arvoituksia ja pulmia sekä vihjeitä. Pelin vaikeustaso on vaikea. Pelin voittaja on se pelaaja tai joukkue, joka saa ensimmäisenä lähetettyä hätäkoodin. Mainio lahjaidea!

On vihdoin aika lähteä kauan odottamallesi lomamatkalle. Innoissasi nouset koneeseen ajatukset jo tiiviisti tulevan viikon rentoutumisessa. Lento on kestänyt vasta hetken, kun kone alkaa täristä. Yhtäkkiä kone alkaa menettää korkeutta! Vatsaasi vääntää, kun kone lähtee syöksyyn. Kaiuttimista kuulet kapteenin äänen:“Valmistautukaa törmäykseen!” Paniikissa asetut törmäysasentoon. Seuraavaksi: pimeys! Kun palaat tajuihisi ja avaat hiljalleen silmäsi, huomaat, että kone on maassa. Nyt sinun on äkkiä kutsuttava apujoukot paikalle. Pääsetkö sisään ohjaamoon lähettämään hätämerkin pelastaaksesi päivän ja muut matkustajat?

Järjestä ja pelaa huonepakopeli peli omassa kodissa. Pelilaatikko sisältää kaiken tarvittavan: ohjekirjan, vihjekirjan sekä muut tarvikkeet. Pelin jälkeen voi tarkistaa, menikö kaikki oikein sekä näet pisteet.

Kerää pelaajat koolle, avaa peli, aseta kaikki paikoilleen, käynnistä ajastin ja ryhdy tutkimaan pakohuonettasi. Mahtava ohjelma illanistujaisiin, perheelle tai ystäväporukalle!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40862434
MateriaaliPahvi, paperi
Pelaajien määrä2-6
Pelin kesto1-2 h
Ikäsuositus8+
KieliFI
Mitatpkt./förp./box 18 x 24 x 3 cm
Paino0,215 kg
EAN-koodi6416550862434

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO