Facebook Pixel

Trapped-pakopeli Missio Marsiin

16,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Muunna mikä tahansa huone pakohuoneeksi ilman suuria järjestelyjä: tarvitaan vain peliseuraa ja nokkelaa mieltä! Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan Mars-teemaiseen pakohuonepeliin: arvoituksia ja pulmia sekä vihjeitä. Pelin vaikeustaso on keskivaikea. Pelin voittaja on eniten pisteitä kerännyt pelaaja tai joukkue. Mainio lahjaidea!

Sinä ja miehistösi olette matkalla kohti Mars-planeettaa. Lähestytte punaista planeettaa etsiessänne uutta Maapalloa, kun heräätte kryounesta henkeä haukkoen. Aluksessa kaikuu kovaääninen varoitus, ja pikkuhiljaa korvasi rekisteröivät viestin... Se on jotain, mitä yksikään astronautti ei halua kuulla: ”VAROITUS! VAROITUS! KRIITTINEN HÄIRIÖ!”. Hengenvaarallinen laitevika tarkoittaa, että teidän on nyt suoritettava laskeutuminen manuaalisesti. Tarkista koordinaatit. Vakauta moottorit. Ratkaise ongelmat. Pystyttekö sinä ja miehistösi pelastamaan tehtävän? Ihmiskunnan kohtalo lepää käsissänne!

Järjestä ja pelaa huonepakopeli peli omassa kodissa. Pelilaatikko sisältää kaiken tarvittavan: ohjekirjan, vihjekirjan sekä muut tarvikkeet. Pelin jälkeen voi tarkistaa, menikö kaikki oikein sekä näet pisteet.

Kerää pelaajat koolle, avaa peli, aseta kaikki paikoilleen, käynnistä ajastin ja ryhdy tutkimaan pakohuonettasi. Mahtava ohjelma illanistujaisiin, perheelle tai ystäväporukalle!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40862410
MateriaaliPahvi, paperi
Pelaajien määrä2-6
Pelin kesto1-2 h
Ikäsuositus8+
KieliFI
Mitatpkt./förp./box 18 x 24 x 3 cm
Paino0,215 kg
EAN-koodi6416550862410

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO